L’Associació de la Vall del Corb juntament amb diferents productors i restauradors de la zona i el suport de GUSTUM i la Diputació de Lleida, han programat la tercera edició del TROS FOOD VALL DEL CORB, una iniciativa turístico-gastronòmica que pretén donar a conèixer aquest territori paisatgísticament i mitjançant els productes agroalimentaris que s’hi elaboren.
L’activitat que es durà a terme el dissabte, 19 de maig, s’ha dissenyat com una ruta circular que enguany vol donar conèixer els entorns de Santa Coloma de Queralt.
Els participants, a més de gaudir de la passejada, podran degustar, en els 7 punts d’intendència que estaran repartits per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s’hi elaboren.
Mitjançant aquesta activitat, el que es pretén és apropar als participants a un territori desconegut i que té molt per oferir. I any rere any donar-ne a conèixer el seu potencial turístic organitzant el TROOS FOOD en diferents municipis de la Vall.
Selecciona les notícies segons el teu interès: