PENSEM-NOS I CUIDEM-NOS

PENSEM-NOS I CUIDEM-NOS
03 Abril 2020

Els pobles no són de pedra, fang i teula. Els pobles els conformen el veí que fa mel, la veïna que segueix amb la carnisseria oberta, el forner que a toc de clàxon ven el pa amunt i avall, la vinyerona, el cerveser,les restauradores, la formatgera...i un llarg etcètera de persones que amb el seu esforç diari lluiten perquè el món rural segueixi bategant.

Els que ens estimem els pobles amb vida i defugim dels pobles de postal sabem que en els pitjors moments és quan més hem de creure en el territori i la seva gent. Les paraules són boniques i mouen ànimes, però els actes fan que les paraules es facin realitat, per aquest motiu des de la Vall del Corb hem engegat la campanya "Compra Vall del Corb".

Amb aquesta campanya simplement volem que pensis que els petits productors i productores tenim molt per oferir i també et podem ajudar a omplir la teva cistella de la compra amb productes de qualitat i proximitat. En aquests moments complicats, pensem-nos i cuidem-nos perquè quan passi tot, que passarà, els pobles no siguin només de pedra, fang i teula. 


Text de_Núria BonetSelecciona les notícies segons el teu interès:

#ValldelCorb

La Vall a Instagram