TRENCANT EL SILECI A LA VALL DEL CORB

L'  objectiu és el de fer un maridatge entre el patrimoni cultural i la música, de manera que es potenciï l'interès del públic pel coneixement del territori i d'artistes vinculats al territori. Es creu important de crear xarxa per fer viu el patrimoni i aconseguir que la gent se'l faci seu. Val a dir que el fet que és imprescindible valorar i estimar el patrimoni de què es diposa perquè forma part de les arrels de totes les societats.

 

Recordar el gran èxit que han tingut les tres sessions anteriors, superant els  600 espectadors cada any. La intenció es anar-ho obrint a diferents municipis de la zona, éssent el pal de paller el concert que es fa al Convent de Vallsanta, per ser un indret singular, i enguany també  amb un concert a un dels punts més elvats de la comarca, concretament al Santuari del Tallat.

 

El quart cicle de concerts de música i patrimoni en viu, Trencant el silenci a la Vall del Corb, tindrà lloc els dies 6, 13 i 27 de juliol i coincideix un any més amb la celebració de l'Any del Turisme Cultural. L'organització dels concerts és una iniciativa de l'IEI, el Consell Comarcal de l'Urgell i els ajuntaments de Giumerà, Ciutadilla, Vallbona de les Monges i l' EMD de Rocallaura.

 El Santuari del Tallat a Rocallaura, el Castell de Ciutadilla i el Convent de Vallsanta a Guimerà, són els escenaris escollits per a aquesta proposta musical, que vol acostar a urgellencs i visitants la riquesa del patrimoni arquitectònic i cultural de la zona. Enguany a Vallsanta, comptarem amb el grup anomenat InMotion Sax Quartet, quartet de saxos creat a Tàrrega; al Castell de  Ciutadilla amb un concert sota el títol La Música i el Cinema i que com a novetat es projectarà una pel·lícula de cinema mut, i  musicada per dos intèrprets amb directe; i per finalitzar a l'indret   incomparable del Santuari del Tallat., comptarem amb el grup coral de gospel, jazz i música moderna anomenat Veus.Kat, més de 40 cantants interpretaran amb les seves veus un repertori molt animat en un dels punts més estimats de la comarca de l' Urgell.

 

L'objectiu es fer una barreja entre música, art, i cultura que permeti gaudir al visitant del potencial de la zona, des de tots aquests punts de vista. Tant a Ciutadilla, com al Tallat com a Vallsanta abans de l'espectacle s'ofereix una visita guiada gratuïta al Castell, al Santuari i al Convent respectivament. En aquest darrer, hi haurà autocars que desplaçaran al públicdes de Guimerà fins al Convent de Vallsanta.

 Pel que fa al Santuari del Tallat es recomana que el públic optimitzi les places dels vehicle particulars donat que l'explanada d'aparcament no és massa gran.

Jul.

06 Juliol - 27 Juliol

Vall del Corb

Organitzat per: Generalitat de catalunya, Diputació de lleida, IEI, Ajuntament de Guimerà, de Ciutadilla, de Vallbona, Amics del Castell de Ciutadilla, Guimerà.info i la Ruta del Císter
Informació i inscripcions:
Preu: 0€

Actualitat Vall del Corb

Activitats programades o actualitat relacionada amb la Vall del Corb

#ValldelCorb

La Vall a Instagram