PRESENTACIÓ DE LA MARCA TERRITORIAL VALL DEL CORB I DE LA PÀGINA WEB DE LA VALL

El Santuari de la Mare de Déu de la Bovera de Guimerà acull l'acte de presentació de la Marca Territorial Vall del Corb

·         L'Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall del Corb, arran d'un treball previ, presenta la pàgina web i les diferents accions que es preveuen dur a terme

·         La marca proposa un estil de vida propi, l'acolliment, la tradició, la gastronomia pròpia, la tranquil·litat, les arrels i cultura local i la conservació i preservació del patrimoni arquitectònic i històric de la Vall

 

Vall del Corb - 11 de juliol de 2019

Des de la Segarra, passant per l'Urgell i fins a la Conca de Barberà s'hi troba un territori molt ric: la Vall del Corb. Una vall que es viu i que es treballa dia a dia, amb persones compromeses, que l'estimen i la treballen. La Vall del Corb la descriuen els seus productes: els olis, els embotits, les cerveses, els formatges, la mel, les verdures i les conserves, els plats dels restauradors...i a darrere d'ells, hi ha totes les persones que s'han agrupat per presentar la marca territorial Vall del Corb.

Els objectius de la marca territorial Vall del Corb són dinamitzar i promocionar la vall a través dels seus productes i del seu patrimoni, desenvolupar projectes turístics i agroalimentaris a la Vall del Corb, enfortir el sentiment de pertinença a la Vall, i fer que els governs locals mantinguin una relació més intensa i de confiança amb els habitants de la vall.

La marca proposa un estil de vida propi, l'acolliment, la tradició, la gastronomia pròpia, la tranquil·litat, les arrels, la cultura local i la conservació i preservació del patrimoni històric i arquitectònic d'aquest territori.

La presentació de la Marca territorial Vall del Corb sorgeix d'un treball previ, reflectit en un pla d'acció elaborat l'any 2017, per part d'un col·lectiu de persones que es van unir per dinamitzar la Vall.

Un dels primers resultats d'aquest treball és la pàgina web de la Vall (www.valldelcorb.cat) que mostra els orígens i la història de la Vall, els productors i els serveis que s'hi poden trobar així com també una agenda de propostes i activitats que van des de l'enoturisme fins a les rutes i el gaudi dels capvespres al mateix territori.

Fins ara, s'han dut a terme diverses iniciatives de promoció i dinamització conjunta de la Vall. Algunes de les més representatives han estat les jornades de reflexió i debat sobre la Vall del Corb; el TrosFood Vall del Corb, una iniciativa turístico gastronòmica per donar a conèixer aquest territori paisatgísticament i mitjançant els productes agroalimentaris que s'hi elaboren. La iniciativa, que va néixer l'any 2016, ha tingut molt èxit en cada una de les edicions celebrades fins arribar a les 300 persones participants en cada edició. Com a exemple d'aquest èxit, l'edició del 2019, va esgotar les 300 entrades en només 3 dies.

A més, també s'ha elaborat material promocional com els fulletons de Vins del Riu Corb i un mapa de productors i serveis de la Vall.

Les accions que organitzen i duen a terme són a càrrec de diversos col·lectius de persones que pertanyen a l'Associació per al Desenvolupament integral de la Vall del Corb. També es compta amb el suport incondicional de l'Associació Leader de Ponent, del Consorci Leader del Desenvolupament Rural del Camp i del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

 

---------

Més informació:

Web: http://www.valldelcorb.cat

Facebook: https://www.facebook.com/assocvalldelcorb/

Twitter: https://www.facebook.com/assocvalldelcorb/

Instagram: https://www.instagram.com/lavalldelcorb/
Jul.

11 Juliol - 11 Juliol

19:00h

Santuari de la Bovera a Guimerà

www.valldelcorb.cat

Organitzat per: Leader Ponent, Leader de la conca, Gustum i Associació Vall del Corb
Informació i inscripcions:
Preu: 0€

Actualitat Vall del Corb

Activitats programades o actualitat relacionada amb la Vall del Corb

#ValldelCorb

La Vall a Instagram